ΠΩΛΗΣΕΙΣ
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ
ΓΗ
ΝΕΟΔΜΗΤΑ
ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ
ΕΠΑΓ/ΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ
ΑΝΑΘΕΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
Θα θέλαμε να μας πείτε τη γνώμη σας έτσι ώστε να σας παρέχουμε βελτιωμένες υπηρεσίες.

Αφήστε εδώ την κριτική σας..
 
Σχετικα με τις υπηρεσιες Buy2greece

 

 

Our Real Estate Team 

Δείχνουμε αγγελίες σε Ολλανδικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Νορβηγικά, Ρωσικά, Κινέζικα, Εβραϊκά, Πορτογαλικά, Χίντι, Τουρκικά, Αραβικά, Κορεατικά, Ιταλικά και Αγγλικά προσελκύοντας ένα διεθνές αγοραστικό κοινό. Συνεργασίες με επαγγελματίες του κλάδου σε ΟΛΟ τον κόσμο. 

 

FIABCI - ProxioPro   

To ProxioPro, είναι μια παγκόσμια υπηρεσία Real Estate Marketing και υπηρεσία δικτύωσης, φέρνωντας σε επαφή τους επαγγελματίες ακίνητων σε 132 χώρες με στόχο την αποτελεσματικότερη συμμετοχή στην πρόσβαση πελατών απο την παγκόσμια αγορά. Διατίθεται σε 19 γλώσσες, το ProxioPro επιτρέπει στους επαγγελματίες παντού να βρούν και να κάνουν συνδέσεις με άλλους επαγγελματίες με παρόμοιες ειδικότητες, γλώσσες, ονομασίες, γεωγραφική εστίαση, ανεξάρτητα από γλώσσα ή γεωγραφία. Οι επαγγελματίες ακίνητων είναι σε θέση να οικοδομήσουν εμπιστοσύνη στα δικτύα για την προώθηση και πώληση ακινήτων πιο αποτελεσματικά, με την παγκόσμια συνεργασία σε ακίνητα δίνεται η δυνατότητα να συνδεθουν με επαγγελματίες μεσίτες απο όλο τον κόσμο, και πρόσβαση σε πάνω από 2 εκατομμύρια καταχωρίσεις από περισσότερες από 100 χώρες. Το ProxioPro εμφανίζεται σε πολλές γλώσσες, για να γεφυρώσει τα σύνορα μεταξύ των πολιτισμών, ώστε να μπορούμε να συνεργαστούμε με άλλους επαγγελματίες, οπουδήποτε, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Με περισσότερους από 500.000 φορείς του συστήματος σήμερα, το ProxioPro είναι η πιο εκτεταμένο και αυξανόμενο Παγκόσμιο Κτηματομεσιτικό Δίκτυο του κόσμου για το Real Estate. 

 

 Η Διαφημιστική Ομάδα  

Καταχωρούμε ακίνητα επί πληρωμή σε πάνω απο 80 πύλες στην παγκόσμια αγορά για αναζήτηση ακινήτων σχετικά με την χώρα μας.

Γαλλία-Αυστρία-Βέλγιο-Γερμανία-Ολλανδία-Καναδάς-Ισραήλ-Ιαπωνία-Μεξικό-ΚΙΝΑ-Φινλανδία-Δανία-Σουηδία-Ηνωμένο Βασίλειο-ΗΠΑ-Ρωσία-Ιταλία-Λουξεμβούργο-Νορβηγία-Ελβετία-Tουρκία-Ισπανία-Κύπρος-Ουκρανία-Λιθουανία-Πολωνία-Αυστραλία-Βραζιλία-ΑκτήΕλεφαντοστού-Iνδία-Κουβέιτ-Κατάρ-Σαουδική Αραβία-Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. 

Πληρώνουμε για να διαφημίσουμε τα ακίνητα του Buy2Greece στο εξωτερικό και ΔΕΝ βασιζόμαστε MONO σε λέξεις-κλειδιά-φράσεις-Google-Yahoo-Facebook-Twitter. 

 

 Η Χώρα μας

Η Ελλάδα, είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο, με τους επισκέπτες να προσελκύονται από την φυσική ομορφιά της, τα ιστορικά μνημεία, τις εκπληκτικά όμορφες παραλίες με τον υπέροχο ηλιόλουστο καιρό, την ελληνική-24ώρη-νυχτερινή ζωή και, τέλος, την περίφημη ελληνική φιλοξενία. Η Ελληνική κουζίνα και τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα αποτελούν τη βάση της μεσογειακής διατροφής. Η μεσογειακή διατροφή ανακηρύχτηκε από την UNESCO ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Αλλά τι μπορεί να συγκριθεί με την καθημερινή επαφή με τους ίδιους τους Έλληνες;

 

Επικοινωνία  —   Προβάλετε το ακίνητό σας μέσα από το Buy2Greece.com  —   Σχετικα με τις υπηρεσιες Buy2greece  — Προβολή και Προώθηση ακινήτων στο Εξωτερικό :: Πωλήσεις Κατοικιών στο εξωτερικό, Προβολή Ακινήτων στο Εξωτερικό, προώθηση ακινήτων σε παγκόσμιο μεσιτικό δίκτυο.