ΠΩΛΗΣΕΙΣ
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ
ΓΗ
ΝΕΟΔΜΗΤΑ
ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ
ΕΠΑΓ/ΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ
ΑΝΑΘΕΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
Θα θέλαμε να μας πείτε τη γνώμη σας έτσι ώστε να σας παρέχουμε βελτιωμένες υπηρεσίες.

Αφήστε εδώ την κριτική σας..
 
Προβάλετε το ακίνητό σας μέσα από το Buy2Greece.com

Το Buy2Greece είναι μία ιστοσελίδα προβολής του ακινήτου σας στο εξωτερικό. Συνεργαζόμαστε με μεσιτικά γραφεία του εξωτερικού και επενδυτικές εταιρείες οι οποίες έχουν ήδη εκδηλώσει αγοραστικό ενδιαφέρον για αγορά ακινήτων στην Ελλάδα. Μπορείτε να εισάγετε το ακίνητό σας στον κατάλογο του Buy2Greece για να έχουν πρόσβαση σε αυτό χιλιάδες υποψήφιοι αγοραστές και γραφεία του εξωτερικού σε 132 χώρες και σε 19 διαφορετικές γλώσσες. 

Αν επιθυμείται να διαφημίσετε αποτελεσματικά το ακίνητο σας επικοινωνήσετε μαζί μας στο email buy2greece@yahoo.com & buy2greece@gmail.com

Επιπλέον υπηρεσίες:
1. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την προσωπική σας προβολή ξεχωριστά με 5σέλιδη παρουσίαση του ακινήτου η οποία αποστέλλεται σε όλους μας τους συνεργάτες .

2. Εκπροσωπούμε το ακίνητό σας σε διεθνής εκθέσεις του εξωτερικού όπου προβάλουμε προσωπικά το ακίνητό σας, ενώ τα οφέλη από μία τέτοια ενέργεια είναι τεράστια, καθώς όλος ο επαγγελματικός κόσμος που ασχολείται με τα ακίνητα βρίσκεται εκεί, χωρίς εσείς να μπείτε στα έξοδα μετακίνησης, διαμονής κ.τ.λ.

3. Σας δίνουμε την δυνατότητα να προβάλετε το ακίνητό σας μέσα από δικές σας σελίδες δημιουργώντας την προσωπική ιστοσελίδα του ακινήτου σας . Σας σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας και την προβάλουμε σε μηχανές αναζήτησης του εξωτερικού. Με αυτόν τον τρόπο μεγιστοποιούνται οι πιθανότητες πώλησης του ακινήτου ενώ μπορείτε να εισάγετε άπειρες φωτογραφίες και κείμενα.

 

NEW!!! Γραφείο ενημέρωσης κοινού σε Παρίσι & Λονδίνο. 

Επικοινωνία  —   Προβάλετε το ακίνητό σας μέσα από το Buy2Greece.com  —   Σχετικα με τις υπηρεσιες Buy2greece  — Προβολή και Προώθηση ακινήτων στο Εξωτερικό :: Πωλήσεις Κατοικιών στο εξωτερικό, Προβολή Ακινήτων στο Εξωτερικό, προώθηση ακινήτων σε παγκόσμιο μεσιτικό δίκτυο.